Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov caută o minoră în vârstă de 15 ani, care la data de 11  august a.c., a plecat de la adresa unde locuieste cu părinții, din orașul Voluntari și nu s-a mai întors acasă.

Sesizarea a fost formulată astăzi, 12 august a.c., în jurul orei 7:30, la Serviciul de Investigații Criminale Ilfov  de către tatăl minorei, care a declarat faptul că, în cursul zilei de ieri, 11 august a.c., în jurul orei 14:00 fiica acestuia, în vârstă de 15 ani, a precizat că pleacă la un centru comercial din sectorul 1 București și nu s-a mai întors la acasă.

Semnalmentele minorului: înălțime 1,70 m, aproximativ  50 kg, ochii verzi-căprui, păr blond, prezintă o cicatrice pe partea dreaptă, la nivelul frunții.

La momentul plecării minora era îmbrăcată cu un hanorac negru, cu motive florale, un tricou negru, pantaloni tip bermude de culoare neagră  și încălțată cu pantofi sport de culoare neagră. Are asupra ei un telefon, care este închis, dar și un rucsac de culoare gri închis.

Persoanele care dețin date ori informații, sau care pot da relații despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de Poliție.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentMagazinele Enel din Ilfov şi Giurgiu vor fi închise pe 15 august
Articolul următorAutorităţile locale primesc două miliarde de lei la retificarea bugetară