Săptămâna viitoare România va avea premier învestit. Este asigurarea venită de la președintele PSD, Marcel Ciolacu, care a încercat să minimalizeze neînțelegerile dintre dintre PSD și PNL și a pus anularea ședinței celor 3 lideri de partide pe seama nefinalizării unor capitole din programul de guvernare.
Marcel Ciolacu le-a mulțumit colegilor care l-au nominalizat cu unanimitate de voturi pentru funcția de premier și a subliniat, repetat, ca aceasta este propunerea cu care se va duce la negocieri. „Este o obligație să avem un guvern, lumea nu mai are răbdare”, a arătat liderul social-democrat și a precizat că social democrații nu sunt brutali în exprimare precum liberalii, dar sunt foarte clari.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentFlorin Cîțu: ”Problema nu este numele premierului ci faptul că avem două partide care vor să dea primul premier în rotativă”
Articolul următorLucian Duță, fost șef al CAS: „Plata spitalizării de către pacient este o aberație. Oamenii contribuie lunar la sănătate, statul e obligat să trateze pacienții”