Ludovic Orban a dezvăluit motivul ruperii relației cu președintele Klaus Iohannis, miercuri seară, la Realitatea PLUS, în emisiunea Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu.

„Iohannis s-a supărat atât de tare încât a amânat PNRR. Aveam sondaje care arătau că atacarea PSD arătatu că mobilizau la vot PSD. Iohannis a refuzat sa participe lansarea PNRR pentru că eu am refuzat strategiea de a ataca PSD. 

Eu am atacat PSD din cauza consecintelor politiciii lor, pentru ca ei au vandut iluzii, au creat speranțe”, a mai spus Orban. 

„Planul lui Iohannis, care nu dorește să se pensioneze și dorește să fie premier. E mai ușor de implementat o negociere politică decât o campanie. Nu mai poate fi președinte. Are două mandate pline, deci dorește să fie premier. Are nevoie  să controleze PNL, de un partener, caruia să ii ofere câștigarea președinției României”, a dezvăluit Ludovic Orban, miercuri seară, la Culisele statului paralel.

CITEȘTE ȘI: 

Orban anunță BOMBA: Cine va fi viitorul premier al României

Ludovic Orban: PSD a crescut din burtă pensiile. Întotdeauna promite mai mult

Ludovic Orban, despre tandemul dorit de președinte, premier, cu Mircea Geoană, la Cotroceni, în 2024: Îi dau o veste proastă lui Iohannis…

Ludovic Orban: „Conducerea PNL se ÎMBATĂ CU APĂ RECE”. Cât va rezista înțelegerea cu PSD

Orban rupe tăcerea: ADEVĂRUL despre excluderea sa din PNL. Ce NU își dorește Florin Cîțu să se întâmple

Ludovic Orban a dezvăluit misterul fotografiilor în care apare cu geaca roșie, a PSD, alături de Liviu Dragnea, în geaca galbenă

Articolul precedentLa 83 de ani, George Constantin Păunescu tace și face – tranzacție uriașă
Articolul următorAproape 5.500 de cazuri noi de infectare cu SARS-COV-2 și peste 300 de decese