Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) anunță că, de la 1 august va fi suspendată linia de autobuz care face legătura între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, iar călătorii au la dispoziție legătura pe calea ferată.

Astfel, începând cu data de 1 august a.c., liniile de autobuz 780 şi 303 vor fi suspendate. Legătura dintre Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Otopeni este asigurată şi pe calea ferată, la o frecvenţă de 40 de minute, cu program non-stop şi o durată a călătoriei de 20-25 de minute.

Asociaţia precizează că, în cazul în care circulaţia trenurilor între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” va fi întreruptă, va dispune reluarea temporară a funcţionării liniei de autobuz 780.

Totodată, prin introducerea, tot de la 1 august, a noii politici tarifare, nu mai există o diferenţă între tariful pentru liniile regionale şi cel al liniilor urbane, astfel încât călătorii pot folosi orice tip de linie cu acelaşi bilet. De aceea, în locul liniei 303 (Pecinişca – Depoul Alexandria), vor putea fi utilizate liniile 426, 427, 428 şi 464.

TPBI va monitoriza şi gradul de încărcare a vehiculelor şi, acolo unde este cazul, va interveni punctual, adaptând numărul de vehicule în conformitate cu cererea de transport, capacitatea operatorilor, dar şi în funcţie de bugetul primăriilor membre ale asociaţiei.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentFOTO VIDEO  Containere cu deșeuri, oprite  în Portul Constanța Sud Agigea. Deșeurile urmau să ajungă la două firme din Ilfov
Articolul următorCulisele Statului paralel. România, furată ca în codru. Cum s-a ajuns la dezastrul de la Termocentrala Mintia