Aproximativ 600 de persoane au fost vaccinate anti-Covid-19 la Chitila, de la inaugurarea, pe data de 15 februarie, a centrului de vaccinare situat în strada Castanilor nr. 41. Centrul de vaccinare anti-Covid-19 din Chitila a fost amenajat în cadrul Clubului Sportiv Chitila, având o capacitate de vaccinare de 60 de persoane pe zi.

Vaccinarea a început la Chitila pe data de 15 februarie cu vaccinuri AstraZeneca, pentru persoanele care s-au programat în platforma https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/ sau prin intermediul medicului de familie. Ca și în alte zone din Ilfov și din țară, Chitila s-a pregătit temeinic pentru campania de vaccinare anticoronavirus, fiind schimbată destinația unui spațiu în centru de vaccinare, în acest scop considerându-se ca fiind cel mai potrivit sediul clubului sportiv din oraș.

Vaccinarea decurge fără probleme și nu au fost înregistrate reacții adverse majore la pacienții vaccinați, cum ar fi șocul anafilactic, spun reprezentanții centrului de vaccinare din Chitila.

Numărul cetățenilor din Chitila prezenți la vaccinare este redus, adresabilitatea fiind mai mare din Ploiești, Giurgiu, Argeș și, evident, București.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCulisele statului paralel – Cum îi intimidează mafia lemnului pe păduri și activiști de mediu
Articolul următorElena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare EXECUTARE în dosarul campaniei prezidențiale, pentru spălare de bani – Ioana Băsescu: 5 ani de închisoare