Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, despre şansele la şefia NATO şi prezenţa sa pe lista scurtă pentru preşedinţia Comisiei Europene că despre susţinerea în spatele uşilor închise, înseamnă că în limbaj diplomatic nu se vorbeşte în public şi nu va divulga aceste poziţii.

 Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat într-o conferinţă de presă susţinută în Coreea de Sud despre lista scurtă care a apărut în presa internaţională, în care apare în contextul înlocuirii Ursulei vond der Leyen la şefia Comisiei Europene şi dacă sunt state care îl susţin în spatele uşilor închise pentru şefia NATO.

”Despre susţinerea în spatele uşilor închise vă daţi seama că asta înseamnă că în limbaj diplomatic nu se vorbeşte în public, şi atunci cred că înţelegeţi foarte bine că nu voi divulga aceste poziţii. În ceea ce priveşte cealaltă chestiune ( lista scurtă pentru şefia Comisiei Europene, nr), vă referiţi la un material tip analiză, făcut fără să fim consultaţi şi dacă vi se pare că arăt bine în material, mă bucur, dacă nu, nu”, a răspuns preşedintele României.

 
 
 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentNicușor Dan, după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu la Capitală: Decizie grea pentru mafia imobiliară
Articolul următorKlaus Iohannis, despre recrutarea obligatorie în armată: „Trebuie să existe mai multă atractivitate pentru cariera militară”