Patru membrii ai clanului Litrasu, cercetați pentru tentativa de omor calificat după ce i-au bătut pe Liviu Iordan și Calin Până pe o strada din Chiajna, în luna iulie, au fost prinși de politie într-o cabana din Prahova.

Este vorba despre Sorin Raiciu, Bogdan Cristian Luca, Adrian Dan și Bogdan Vasiliu. La vederea politiei, Sorin Raiciu a încercat să fuga, astfel că polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare.

Primii trei au fost duși în Arestul Central al Politiei Capitalei. Bogdan Vasiliu vă fi dus la sediul DIC-IGPR, pentru dispunerea masurilor legale.

„Astăzi, în jurul orei 14, în urma activităților desfășurate de DIC și DOS – IGPR, sub coordonarea procurorilor PICCJ, în cauza privind săvârșirea infracțiunii de tentativa de omor în Chiajna, din data de 23.07.2020, a fost efectuata o descindere, într-o cabana izolata din zona montana a jud. Prahova.

În aceasta locație, au fost depistați patru bărbați, bănuiți în cauza, trei dintre aceștia fiind urmăriți general, având emise mandate de arestare preventiva, în lipsa.

În momentul intervenției, s-a folosit armamentul din dotare, tragandu-se un foc de avertisment, în plan vertical, întrucât unul dintre cei 4 bărbați a încercat să fuga.

Nu au rezultat ,,victine”, a transmis Politia.

Sorin Raiciu, Cristian Luca si Adrian Dan aveau emise pe numele lor, mandate de arestare in lipsa pentru tentativa de omor.

Pe 7 septembrie, Costel Raiciu, cunoscut drept Costelus Litrasu, căutat și el de politie pentru tentativa de omor, s-a predat la sediul Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Înainte să ajungă la poarta politiei, el a făcut un live pe Facebook, în care spunea că viață merge înainte și spera să i se facă dreptate.Costel Raiciu, zis Costi Litrasu, a mai transmis un mesaj celor care l-au susținut: „Vă pup pe toți!”.

Interlopul Costel Raicu, dat în urmărire națională pentru tentativa de omor, s-a predat la politie după un live pe Facebook: „Vă pup pe toți!

Pe 23 iulie 2020, unul dintre cei mai cunoscuți interopi din Ilfov, Liviu Iordan, a ajuns la spital în stare grava, în urma unei răfuieli pe o strada din Chiajna. Totul ar fi pornit de la un conflict intre clanul Iordan și cel al lui Costel Litrasu.

În răfuială a fost implicat și Calin Până, fratele culturistei Alina Până.

Totul s-a produs, joi după amiaza, în jurul orlor 19.10. Un bărbat a sunat la politie și a spus că este o încăierare pe o strada din Chiaja și că un bărbat este la pământ.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedent11,13 tone de tutun confiscate de inspectorii antifraudă
Articolul următorCap și pajură, cu Oreste TEODORESCU și Cristi Diaconescu