Un incident șocant s-a petrecut joi seara în comuna Chiajna din județul Ilfov, acolo unde doi bărbați au fost atacați cu pistoale și săbii de membrii unei grupări interlope.

Unul dintre cei doi bărbați atacați este fratele multiplei campioane la culturism Alina Pană, victima fiind transportată de urgență la spital.

Alina Pană a declarat că atacatorii au tras mai multe focuri de armă spre mașina fratelui ei, după care l-au atacat pe acesta și pe prietenul său cu săbii, provocându-le răni grave.

“L-a împușcat și pe frate-meu și pe prietenul lui, au tras cu pistoale. După, s-au dus la ei la mașină si i-au atacat cu săbii. Când am ajuns eu, deja erau în salvare, cu tăieturi și plini de sânge, nu știu exact de la ce s-a ajuns aici. Îmi este teamă pentru viața mea și a mamei mele. După ce fratele meu a coborât, Costel Litrașu, care este și vărul său, l-a împușcat în picior, după care l-a tăiat cu o sabie la cap, la brațe și la picioare. În același timp, prietenul fratelui meu, Liviu Iordan, a fost grav rănit și a fost internat în stare gravă la Spitalul Militar Central, unde se află în comă”.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, la locul incidentului s-au deplasat imediat patru echipaje de poliție din Chiajna pentru efectuarea de activități specifice si luarea măsurilor legale.

“Polițiștii au găsit la locul faptei doi bărbați, cu vârste de aproximativ 35 de ani, care ar fi fost agresați fizic și care au fost transportați cu ambulanța la o unitate medicala din București, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Persoanele bănuite de săvârșirea faptei nu au fost găsite însă acestea au fost identificate de polițiștii din Chiajna. Din relatările preliminare ale persoanelor transportate la spital, au reieșit anumite date privind o posibilă folosire de armă. în acest context, precizăm că din verificările specifice desfășurate până în prezent nu au rezultat elemente certe și concludente care să conducă la concluzia că au fost folosite arme”, se arată în comunicat.

Surse din anchetă susțin că de fapt este vorba de răfuieli electorale între clanurile Iordan și Raiciu, fiecare susținând un alt competitor pentru primărie. 

Articolul precedentPremierul Orban: Trebuie să fim responsabili. Nu e cazul să ne gândim la relaxare, dar nu ne dorim nici restricţii
Articolul următorVIDEO Ce mesaj are Ludovic Orban pentru PSD după ce i-a făcut public numărul personal de telefon