Un pasager aflat sub influența băuturilor alcoolice a făcut scandal într-un avion, care a aterizat pe aeroportul din Otopeni. Preluat de polițiști, acesta a devenit violent, moment în care a fost pus la pământ și imobilizat.

A consumat alcool și s-a simțit un adevărat zmeu in avion
Asta s-a întâmplat în urmă cu câteva zile când un pasager aflat sub influența licorilor bahice a adresat injurii pasagerilor unei aeronave ce venea de la Lyon.

În momentul legitimării efectuate de către  poliţiştii din cadrul Aeroportului Henri Coandă acesta a devenit recalcitrant, încercând să le smulgă din mână cartea de identitate, fapt pentru care a fost imobilizat și încătușat.

Ulterior acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 4.000 lei pentru ” săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”.

Zilnic polițiștii de frontieră se confruntă cu situații similare, fiind nevoiți să intervină pentru restabilirea ordinii și liniștii în zona aeroportului.

Îi felicităm pe colegii noștri pentru modul de intervenție, iar celor care consumă alcool și fac scandal atunci când călătoresc, le transmitem că sancțiunile sunt destul de mari și riscă să piardă zborul.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCOD GALBEN de ploi torențiale și vijelii. Zonele lovite puternic de furtuni cu grindină
Articolul următorANAF începe controale masive la persoanele fizice