Documentația privind licitația a fost încărcată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, iar după ce se va valida de către ANAP, va fi stabilită și data depunerii ofertelor.

Varianta de ocolire Buftea are o lungime de 5,7 km și va avea 3 pasaje și 2 intersecții:
-pasaj peste drum betonat km 0+610 (L=36.10 m)
-pasaj peste DJ101 km 2+800 (L=84.90 m) Intersecția cu DJ101 este amenajată cu un pasaj superior pe varianta de ocolire și intersecție cu sens giratoriu proiectată sub pasaj.
-pasaj peste CF București-Ploiești km 4+525 (L=81.90 m)
-intersecție giratorie la km 0+000 (începutul variantei intersectează DN 1A la km 17+100 și va asigura conexiunea cu nodul rutier al autostrăzii de centură București)
– joncțiunea Variantei Ocolitoare cu DN 1A se face la km 21+700 (km 5+774 al Variantei Ocolitoare) utilizând Strada Metalurgiei.
Valoarea proiectului este de 192,2 milioane de lei, fără TVA
Varianta de Ocolire Buftea va veni în completarea investițiilor privind pasajul Mogoșoaia și Autostrada Bucureștiului – A0. Aceasta va conduce la separarea traficului local de traficul de tranzit, producând beneficii atât la nivelul traficului de tranzit aferent DN1A, cât și la nivelul traficului local aferent tramei stradale a orașului Buftea.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentGabriel Oprea, solicitare către Vasile Dâncu pentru rezolvarea situației pensiilor: „Militarii sunt adevăraţii ambasadori ai imaginii României în lume”
Articolul următorUniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” cere Ministerului Apărării să retragă amendamentele la recalcularea și actualizarea pensiilor militare