Un incendiu a izbucnit în această după amiază pe autostrada A3, aproape de intrarea în București. Se pare că o mașină a fost cuprinsă de flăcări.

Mașina cuprinsă de flăcări a ars în totalitate. Polițiștii aflați la fața locului nu permit nici unei mașini să treacă.

Mașină complet artă la ieșirea de pe A3
Incendiu pe A3, la intrarea în București

Incendiul a izbucnit cu puțin timp în urmă la intrarea în Bucureşti, conform informațiilor ce au fost transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. Din imaginile făcute publice se poate observa că există degajări foarte mari de fum în zona respectiv.

La fața locului se află atât echipajele de poliție, cât și mașini ale pompierilor care încearcă să stingă vehiculul cuprins de flăcări.

Conform martorilor, mașina nu a fost implicată într-un accident rutier și, din fericire, nu există victime.

Traficul este complet blocat

Participanții la trafic ce se află la locul incendiului au sfătuit ceilalți șoferi să evite zona respectiv. Traficul pe Autostrada A3 este complet blocat, în sensul de mers către București.

În imagini se poate observa că s-au format deja cozi de zeci de mașini.

De evitat ieșirea de pe A3 fabrica de glucoza. O mașină a luat foc și pompierii au blocat ieșirea. Trafic blocat, a transmis unul dintre martori.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentAFIR! 44 de fermieri, selectați pentru finanțare cu fonduri nerambursabile de peste 20 milioane euro!
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET