“Situația dificilă prin care trece județul Ilfov se îmbunătățește, rata de infectare a scăzut ceea ce înseamnă că măsurile luate la nivel central au fost corecte. Însă, noul coronavirus reprezintă în continuare o amenințare la adresa sănătății oamenilor.

Tuturor ne revine un rol important în combaterea virusului. Trebuie să ne protejăm sănătatea proprie și pe cea a persoanelor vulnerabile și să evităm supraîncărcarea serviciilor medicale. În acest moment toate paturile destinate bolnavilor de Covid 19 sunt ocupate de cazuri medii și grave. De aceea, am dispus măsuri pentru suplimentarea capacității de tratare, ținând cont de capacitatea unității spitalicești.

Vom avea încă 30 de paturi pentru tratarea pacienților cu forme medii și necesar de oxigen la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov, pe lângă cele 75 existente deja. Sănătatea este prioritară. Mereu. Pandemia de coronavirus ne obligă pe toți să fim responsabili. Va rog, aveți grijă de sănătatea dumneavoastră”, este mesajul lui Hubert Stefan Petru Thuma, președintele Consiliului Judetean Ilfov.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedent”Legile Puterii”| Traian Băsescu, despre statul paralel: La K2 s-a încercat scoaterea puterii din instituții, în interes personal
Articolul următor„Legile puterii”| Băsescu, despre apropierea dintre USR și PSD. „Calitățile” lui Ponta, confirmate de dezvăluirile de la Realitatea PLUS