Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât suspendarea activităţilor didactice în unităţile de învăţământ unde sunt secţii de votare, decizia fiind valabilă în perioada 25-29 septembrie. În acest interval, cursurile vor fi susţinute online.

Activităţile didactice se vor relua începând cu data de 30 septembrie, cu respectarea tuturor condiţiilor de siguranţă şi igienă sanitară.
„Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat astăzi Hotărârea numărul 46 privind suspendarea activităţilor didactice în unităţile de învăţământ preuniversitar în care sunt organizate secţii de votare pentru alegerile locale din anul 2020.

Astfel, CNSU a decis ca activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor şi a cadrelor didactice în cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar în care sunt organizate secţii de votare pentru desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secţiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, să se suspende începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv”, se precizează într-un comunicat de presă.

Articolul precedentLudovic Orban: Profesorii trebuie să învețe să predea online. Dreptul copiilor la educaţie este fundamental
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 74. Poliția în acțiune! Atenție, se filmează!