Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, prin structurile operative, respectiv Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov, Serviciul Rutier și Serviciu Acțiuni Speciale Ilfov au actionat ieri, împreună cu reprezentanți ai Gărzii de Mediu din Ilfov în localitatea Sintești, din județul Ilfov.

La aceste acțiuni au fost verificate mai multe societăți comerciale și amplasamente, unde se colectează deșeuri, precum și mai mulți posesori de armă de pe raza localității, fiind instituite și filtre, în vederea verificării respectării disciplinei privind circulația pe drumurile publice din zonă.

În urma verificărilor au fost constatate o serie de nereguli, context în care au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier în valoare totală de 28.910 lei, au fost reținute 7 certificate de înmatriculare și 2 sancțiuni contravenționale la OUG 92/2021, aplicate de comisarii Gărzii de Mediu Ilfov.

De asemenea, polițiștii de la economic au întocmit un dosar penal, în care se efectueaza cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscal, anunță IPJ Ilfov.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentProgramul de sprijin pentru cultivatorii de cartofi şi de struguri de masă, aprobate de Guvern
Articolul următorAl patrulea caz de variola maimuței, în România