Un bărbat din comuna Petrăchioaia, județul Ilfov, a fost surprins de jandarmii din Ilfov în timp ce dădea foc unor deșeuri, chiar pe malul unui lac de acumulare.
 
În timp ce se aflau în patrulare, aceştia au observat pe un câmp din comuna Petrăchioaia un fum dens, de culoare neagră.
 
Ajunși la fața locului, jandarmii ilfoveni au identificat un bărbat care dăduse foc unei grămezi de crengi, ce acopereau mai multe deșeuri.
 
Întrebat de jandarmi despre gestul său, acesta a răspuns că directorul firmei la care lucrează i-a spus să ardă crengile și să scape și de câteva deșeuri, printre care se aflau și cauciucuri.
 
Pentru a nu se extinde focul, jandarmii au apelat la un bărbat care se afla în apropiere și care deținea un excavator, cu ajutorul căruia a fost luată apă din lac și stins focul.
 
Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare pentru infracțiunea de incendiere a deșeurilor, prevăzută la art 66, lit. e) din OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentRareș Bogdan, mutare decisivă: scena politică, dinamitată! Se vor cere DEMISII și scoaterea PNL de sub influența “Statului”
Articolul următorAngajații din finanțe, nemulțumiți. Se pregătesc de grevă generală. Care sunt doleanțele