Se pare că de acum încolo va fi iarnă cu adevărat în România, gerul ”Bobotezei” urmând să fie resimțit în următoarele zile.

Concret, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de ger care va fi valabilă în întreaga țară până la începutul săptămânii viitoare. Mai exact, așa cum au anunțat cei de la ANM, în intervalul 16 ianuarie, ora 2:00 – 20 ianuarie, ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopţilor şi dimineţilor va fi ger, la început în nord-vest, nord-est şi centru, apoi şi în celelalte regiuni.

Va fi foarte frig, temperaturile minime urmând să coboare frecvent sub -10 grade şi se vor încadra, în general, între -18 şi -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intra-montane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade, iar maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentMăsuri stricte înainte de redeschiderea şcolilor. Ministrul Sănătății anunţă reguli noi în unitățile de învățământ
Articolul următorPromisiuni pentru polițiști: 1.000 de lei stimulent pentru lupta împotriva COVID-19