Actorul Florin Piersic, una dintre cele mai îndrăgite personalități ale scenei românești, se află în continuare la recuperare după o serie de problememedicale. Acesta a transmis sâmbătă un mesaj de optimism și speranță fanilor săi.

„Sunt la recuperare, undeva departe, sunt foarte bine tratat și aștept cu nerăbdare ca să ne vedem la Teatrul Național din București. Cât mai aproape, în mai, iunie cel târziu, ne vom vedea…”, a declarat actorul. 

Reprezentanții Spitalului de Ortopedie „Foişor” au informat că Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic vineri, iar starea sa generală este stabilă, fără modificări semnificative față de zilele anterioare. Actorul primește tratament adecvat și se recuperează bine, fiind optimist în privința revenirii sale în lumina reflectoarelor.

Florin Piersic, cunoscut pentru cariera sa impresionantă în teatru și film, rămâne un simbol al culturii românești. Fanii săi așteaptă cu nerăbdare să-l vadă din nou pe scenă, aducându-le bucurie și inspirație prin talentul său inegalabil.

Articolul precedentRealitatea PLUS face apel la Clubul de Presă și instituțiile de forță ale statului să sancționeze tacticile mafiote ale clanului Piedone
Articolul următorVal de proteste! Guvernul caută bani de pensii și salarii