O persoană a fost prinsă sub garnitura de metrou la Piața Victoriei.

Din primele informații, este vorba de o femeie.

Femeia căzută pe șina de la metrou a fost declarată decedată, a precizat  Daniel Vasile, purtător de cuvând al ISU București – Ilfov.

Update – 16:30:  Circulația trenurilor a revenit la normal.

Update – 16:00: „La această oră, femeia încă este prinsă sub garnitura de metrou și se fac eforturi pentru scoaterea ei de acolo. Probabil este decedată”, a declarat,  Bogdan Oprița, coordonatorul SMURD București.

Femeia ar fi decedat!

„Metrorex informează ca astazi, 10.07.2022, la ora 15:03, în statia de metrou Piața Victoriei 1, o călatoare a cazut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid.

Circulația trenurilor a fost reorganizata și se circulă în sistem pendulă între stațiile Pipera și Aviatorilor pe firul 2.”, a anunțat, duminica, Metrorex.

Potrivit sursei citate, echipajul SMURD a sosit imediat la fața locului și a intervenit pentru a acorda primul ajutor.

Pâna la preluarea victimei de către echipajul medical, stația de metrou Piata Victoriei 1 este închisă pentru publicul călător și trenurile nu circulă prin aceasta stație.

„Conform procedurilor interne, organele abilitate impreuna cu Metrorex vor deschide o ancheta de cercetare pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul”, mai anunță cei de la Metrorex.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentBobby Păunescu: Vom solicita oficial desecretizarea listelor cu persoanele din instituții care au avut activități antiamericane, anti-NATO și antioccidentale
Articolul următorMiron Mitrea, despre criza alimentară care ar putea să urmeze din cauza războiului: „România nu are probleme de hrană”