Astăzi, 7 august a.c., în jurul orei 11.36, un apel 112 informa Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, despre izbucnirea unui incendiu la un imobil din satul Tamași, comuna Corbeanca.

Polițiștii orașului Buftea s-au deplasat cu operativitate la imobilul respectiv, unde au evaluat rapid situația, iar din primele verificări a rezultat și faptul că, în imobil s-ar afla doi câini de companie, nefiind exclus ca în locuință să fie și oameni. La fața locului s-au prezentat și pompierii militari, cu 10 autospeciale și un echipaj SMURD, pentru localizarea și stingerea incendiului.

Unul dintre polițiști, ajutor șef de post la Corbeanca,dând dovadă de curaj și spirit de sacrificiu, a intrat în curtea imobilului și căutând posibile persoane sau animale a reușit să găsească cei doi câini de talie mică, ascunși într-un foișor de lângă locuinta respectivă, unde incendiul se manifesta violent, cu flacără.

La apropierea polițistului, fiind foarte speriați, cei doi câini au devenit agresivi, astfel că polițistul a împrumutat rapid o mănușă, de la unul dintre pompieri, reușind astfel să salveze câinii.

Datorită intervenției prompte a polițistului, cei doi câini nu au suferit vătămări, iar ulterior au fost lăsați în grija rudelor proprietarilor, aceștia din urmă neaflându-se la domiciliu.

În cauză a fost deschis un dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentRomânii care nu s-au recenzat nu vor mai fi amendaţi
Articolul următorConducători auto prinși în trafic după ce au consumat substanțe interzise