Poliția efectuează, în această dimineață, 16 percheziții în București, Ilfov și Teleorman la 13 persoane suspectate de șantaj, cămătărie și amenințare. Potrivit unor surse, descinderile vizează membri ai clanului Sadoveanu.

Membri ai clanului Sadoveanu, săltați de mascați. Un interlop a încercat să fugă, a fost oprit cu foc de avertisment

Oamenii legii le-au stricat interlopilor o petrecere, aceștia urmând să participe, astăzi, la un botez.

Unul dintre Sadoveni ar fi încercat să fugă, dar s-a tras un foc de avertisment și a fost prins rapid

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, aceștia sunt acuzați de șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

„La acest moment polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucuresti – Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Serviciul Investigații Criminale – Sector 1, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, pun în aplicare 16 mandate de percheziție domiciliară și 15 mandate de aducere, în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman”, transmit polițiștii.

Potrivit unor surse, oamenii legii le-au stricat interlopilor o petrecere, aceștia urmând să participe, astăzi, la un botez.

La percheziții, oamenii legii au găsit un adevărat arsenal.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentFocuri de armă în timpul unor percheziții de amploare desfășurate în această dimineață în București, Ilfov și Teleorman
Articolul următorSemnal de alarmă în învățământul online: „Clanul Leilor”- gruparea care întrerupe cursurile online și postează obscenități