În timp ce țara se află în plină criză, PNL Vâlcea se distrează. Un grup de liberali și simpatizanți ai liberalilor de la Vâlcea, în frunte cu președintele filialei, Virgil Pîrvulescu, s-au distrat în weekend pe o ambarcațiune de lux.

Grupul de liberali a petrecut pe ambarcațiune după un concurs de catamarane. Intr-o fotografie care a început să circule pe rețelele sociale apare și pe președintele PNL Rm Vâlcea, Virgil Pîrvulescu.

„Noi nu suntem decât 10 oameni în echipaj, toți din Râmnicul Vâlcea, facem față cu brio față acestei curse. Suntem în primii trei, din coadă într-adevăr”, a afirmat Virgil Pirvulescu, presedinte PNL Vilcea. 

Concursul de catamarane a avut loc în Grecia. Fotografiile au fost postate chiar de grupul de liberali pe Facebook, Instagram și Youtube. La eveniment au mai fost prezenți și consilierul de imagine al lui Pîrvulescu, Romeo Rădulescu și consilierul local PNL Cezar Bulacu, fiul lui Romulus Bulacu, printre altele fost senator.

Liberalii vâlceni au participat la eveniment în condițiile în care, în urmă cu doar câteva zile, primarul comunei Stănești din județul Vâlcea a murit după ce s-a infectat cu COVID.

Articolul precedentDEZVĂLUIRI incendiare: Culisele din spatele desemnării lui Cioloș în funcția de premier. Miron Mitrea: Au fost două ținte! Cine a făcut jocurile
Articolul următorPlăți APIA în avans pentru fermierii care au depus Cereri unice de plată în anul 2021