Un procuror DNA a cerut, marţi, la Curtea de Apel Bucureşti, condamnarea Elenei Udrea la 12 ani închisoare și a Ioanei Băsescu, la 15 ani, în dosarul finanțării campaniei din 2009 a lui Traian Băsescu. Mai multe surse acuză că la acele alegeri, Traian Băsescu a fraudat masiv cu ajutorul băieților și fetelor din Sufrageria lui Oprea, având sprijinul Victoriei Nuland.

 
„Aseară m-am enervat pentru prima dată după mult timp, atunci când Victor Ciutacu ne-a prezentat spre a comenta lamentările lui BĂSESCU referitoare la cererile absurde ale procurorului DNA, de pedepse cu pușcărie pentru 12 și 15 ani pe care ar trebui să le execute ELENA UDREA și IOANA BĂSESCU.
Mă uitam uimit și scârbit la ecranul televizorului, văzând cum fostul președinte vituperează împotriva lui KOVESI, a sistemului pervers din justiția românească, cere public compasiunea cetățenilor, exprimând durerea unui tată disperat, refuzând însă să ne explice (chiar și-ntr-un asemenea moment!), că el este și „TATĂL” celor pe care-i acuză azi că vor să treacă cu buldozerul peste viața Ioanei Băsescu.
Procesul Elenei Udrea și Ioanei Băsescu este despre presupuse fraude comise în campania pentru alegerile din 2009, pe care Băsescu a câștigat-o în mod dovedit fraudulos, prin tertipuri și presiuni ilegale puse la cale exact de cei pe care-i acuza ieri, KOVESI, COLDEA și alții strânși în SUFRAGERIA LUI OPREA. Ăștia din urmă au comis într-adevăr fapte penale grave, spre beneficiul electoral al lui BĂSESCU, implicit pentru avantajele lor profesionale, deci dacă era cineva de judecat pentru fraude în alegerile din 2009, erau tocmai membri acestei GĂȘTI A STATULUI PARALEL. Din câte am citit despre dosar prin presă, Elena Udrea și Ioana Băsescu au făcut cam ceea ce fac toți politicienii implicați în campanii, fapte repetate inclusiv de protagoniștii ultimelor 4 rânduri de alegeri din 2019 și 2020. Sper că judecătorii vor ignora cererile absurde de pușcărie pentru 12 și 15 ani, pentru că altfel, o decizie în spiritul cererilor va îngropa și ce a mai rămas din credibilitatea actului de justiție.
Dar mă-ntorc la BĂSE și întreb retoric, cum poți tu ca tată, să nu vii într-un asemenea moment, să explici credibil și argumentat (să priceapă și judecătorii!), cum ai fost de fapt creatorul acestui sistem fatal și mortal?! BĂSE ar trebui să înceapă explicând cum A PREDAT JUSTIȚIA ROMÂNEASCĂ SISTEMULUI SOROS la finalul lui 2004, crezând că nu poate rezista în funcție dacă nu predă „cheile mașinăriei” lui de alde MONICA MACOVEI sau RENATE WEBER, care mai apoi au pus mâna pe arhiva SIPA, iar împreună cu COLDEA și alții ca el (DAR CU ȘTIINȚA LUI BĂSE!), au început să elimine prin șantaj oameni din justiție, aducând în locul lor personaje de tip KOVESI, în stare de orice pentru a rămâne în funcție și a-și deservi „patronatul străin”. Prea multe de scris ar fi aici, prea mulți alți părinți au suferit în ultimii 15 ani CA BĂSE, DAR DIN CAUZA LUI BĂSE! El ar fi avut însă șansa unei minime reabilitări ieri, folositoare inclusiv pentru raționamentul judecătorilor de caz (!), venind să expună public această CRIMĂ ASUPRA JUSTIȚIEI ROMÂNEȘTI, al cărei autor moral este chiar el. Îmi amintesc acum că în 2006 am scris în cartea „10 PĂCATE ALE ROMÂNIEI”, că BĂSE va crea prin STATUL PARALEL un FRANKENSTEIN, care în final îi va devora propria căpățână. Am avut din păcate dreptate, iar monstrul azi îi devorează pentru început chiar sufletul, și putem crede asta doar dacă suntem convinși că BĂSE îl mai posedă.
Doar astfel, și din acest punct, ar putea începe o discuție publică serioasă și credibilă despre grozăviile deciziilor din justiție, cum este și cea care o implică pe fiica fostului președinte.” , scrie Cozmin Gușă pe pagina sa de facebook.
Articolul precedentJOI, ora 18: SECRETELE pieței de energie electrică, dezvăluite la Culisele Statului Paralel
Articolul următorAcuzații de corupție la spitalul morții din Piatra Neamț. Aparatura medicală – cumpărată la suprapreț