Polițiștii din Bragadiru, Ilfov, au fost sesizați prin apel 112, că pe o stradă din localitate, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

În urma intervenției autorităților, 10 persoane au fost duse la audieri, iar una a fost transportată la spital.

Mai multe persoane s-au luat la bătaie, duminică, în localitatea Ciorogârla, județul Ilfov, folosind obiecte contondente precum lopeţi și cărămizi.

Au fost identificate 11 persoane, dintre care 10 au fost duse la audieri.

Anterior, Poliția Ilfov a anunțat că agresiunea a avut loc în Bragadiru.

„La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Bragadiru, precum și politiști din Chitila, de la acțiuni speciale Ilfov și jandarmi ilfoveni, pentru efectuarea activităților din competență.

Polițiștii au identificat 11 persoane, una dintre acestea fiind transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, iar 10 persoane sunt conduse la sediul poliției din Bragadiru pentru cercetări”, transmite Poliția Ilfov.

Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea situației și luarea măsurilor legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentElena Udrea, interviu din închisoare – Dezvăluirile care răstoarnă tot sistemul mafiot: Perioada neagră a României nu s-a terminat!
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET