Consiliul Județean Ilfov a aprobat, în ședință, un protocol de cooperare cu Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Ilfov, potrivit căruia zonele în care avem suspiciuni că există arderi ilegale vor fi monitorizate cu drona. Au fost și sunt multe sesizări care indică poluare excesivă în anumite zone din Ilfov.

Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov: ”Drona Consiliului Județean Ilfov ne permite să indicăm, în timp real, curțile sau zonele în care se ard deșeuri necontrolat. Ieri a fost o acțiune amplă de control în Sintești- idra. S-au dat 12 amenzi în valoare totală de 350.000 de lei. Totodată, s-au confiscat 12 tone de metal și trei tone de cauciucuri. Voi avea des întâlniri cu reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu, Jandarmeriei Române, Poliției Române și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov pe această temă. Imaginea pe care o vedeți mai jos este surprinsă de drona Consiliului Județean Ilfov. Îmi doresc ca ilfovenii să respire aer curat, să trăiască într-un mediu sănătos”.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentSHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, etalon al eleganței pe piața din România. Colecții noi care îmbracă bunul gust
Articolul următorBilanț coronavirus 28 noiembrie: 1.377 cazuri noi și 106 decese dintre care 19 anterioare