Un cetăţean turc, urmărit internaţional pentru furt calificat, violare de domiciliu şi vătămare corporală, a fost depistat în Ilfov.

El are de ispăşit un rest de pedeapsă de 7 ani şi 8 luni de zile. Autorităţile din Turcia au formulat cerere de extrădare.

”La data de 29 iulie, poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au depistat un bărbat, de 24 de ani, cetăţean turc, în judeţul Ilfov, împotriva căruia autorităţile judiciare turce au formulat o cerere de extrădare, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu şi vătămare corporală”, a transmis, sâmbătă, IGPR într-un comunicat de presă.   

Sursa citată a precizat că, în perioada noiembrie 2012 – mai 2014, bărbatul ar fi pătruns, prin efracţie,  în incinta a cinci magazine, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.  

”La data de 12 iulie 2014, ar fi agresat fizic o persoană, având de executat pentru aceste fapte un rest de pedeapsă de 7 ani şi 8 luni de zile”, au mai transmis poliţiştii.

Cetăţeanul turc a fost dus la sediul Direcţiei de Investigaţii Criminale, pentru a fi audiat de către un procuror din cadrul Parchetului de pa lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore. 

Băratul urmează să fie prezentat unui judecător din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare provizorie, în vederea extrădării. 

 

 

Sursa: Libertatea Zilei

Articolul precedentFurtuni în aproape toată țara, după caniculă
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET – Care este rugăciunea zilei