Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri și izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Constanța, Călărași, Ialomița, Galați, Vrancea, Giurgiu, Ilfov, Teleorman și Harghita.

Pe Autostrada A2 București  – Constanța este semnalată ceață, cu vizibilitate între 150 și 200 metri.

Pe celelalate artere rutiere principale, respectiv pe autostrăzile A1 București – Pitești, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov, se circulă în condiții de fluență, cu vizibilitate bună, nefiind semnalate precipitații.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să sporească atenția la volan, să mărească distanța de siguranță între vehicule şi să folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor.

Articolul precedentCum arată forma finală a pasajului Domnești, care va fluidiza traficul în cea mai aglomerată intersecţie de pe Centura Capitalei
Articolul următorLia Olguța Vasilescu: Ce condiții pune PSD liberalilor pentru intrarea la guvernare – Culisele statului paralel, ora 18:00