Campania se va desfăşura pe parcursul unui an, va ajunge în fiecare localitate din Ilfov, iar reprezentanţii autorităţilor „vor merge din poartă în poartă” pentru a vorbi despre beneficiile sterilizării animalelor.

Campania va fi derulată de către Biroul de Protecţia Animalelor, alături de Romania Animal Rescue, informează CJ Ilfov într-un comunicat.

„Sunt bucuros să vă anunţ că un an de acum încolo vom ajunge în fiecare localitate din Ilfov să sterilizăm gratuit câini şi pisici de rasă comună. Un an întreg! Ne-am propus să ajungem în câte două localităţi pe lună. Un efort imens, pe care nu am putea să îl facem fără oameni de bine”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma.

Prima campanie va avea loc în Tunari, în 1, 13, 14 şi 15 septembrie, după care urmează Brăneşti. Programările se fac la numărul de telefon 0751.235.009.

„Sunt fericit că trăiesc ziua în care autorităţile locale colaborează şi se implică alături de ONG-uri în îmbunătăţirea situaţiei animalelor. Sterilizarea este piatra de temelie a oricărei acţiuni de protecţia animalelor”, a precizat Aurelian Ştefan, fondatorul Center of Hope, primul spital social pentru animale. 

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentAcţiune a poliţiştilor pentru verificarea transportului public de persoane
Articolul următorJurnalistul Dan Bucura: România ar putea face bani din rezervele de gaze. În schimb, ni se vinde himera din Marea Neagră