Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat astăzi că acţiunile MAI din ziua precedentă au fost un succes, în urma descinderilor 465 de persoane fiind conduse la audieri şi 98 reţinute.
„Ziua Z a fost un record în activitatea MAI”, a spus, joi, Marcel Vela, într-o declaraţie la sediul Ministerului. El a precizat că, din cele 465 de persoane conduse la audieri, 98 au fost reţinute pentru 24 de ore şi 27 de persoane au fost plasate sub control judiciar.
De asemenea, 19 persoane urmărite au fost prinse şi introduse în închisoare. În urma acţiunilor de miercuri, au fost confiscate 33,5 kg de droguri sub diferite forme, opt autoturisme de lux, 4,5 kg de aur şi trei tone de alcool, a mai spus Vela.

Procurorii DIICOT şi ofiţerii de poliţie judiciară au efectuat, miercuri, 619 acțiuni în forță, 489 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi 28 de judeţe, în cadrul unor ample acţiuni ce vizează destructurarea unor grupări infracţionale de criminalitate organizată. La ampla acțiune au participat peste 3.000 de polițiști, jandarmi, polițișiti de frontieră și cadre din alte structuri.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentFurturi de un peste milion de euro comise pe teritoriul Franței. Polițiștii fac percheziții în 9 județe și un sector din București
Articolul următorCOVID-19. Peste 10.000 de cazuri noi, în 24 de ore. Situația infectărilor din fiecare județ