Polițiștii orașului Otopeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe raportat la violența domestică, lovirea sau alte violențe, și nerespectarea hotărârii  judecătorești.

Din cercetările efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, a rezultat faptul că la data de 14 august a.c., în jurul orelor 10:30, un bărbat, din orașul Buftea, în timp ce se afla într-un imobil din comuna Balotești, pe fondul unor neînțelegeri privind clarificarea situației copilului minor, ar fi gresat-o fizic pe fosta concubină, cât și pe mama acesteia.

La data săvârșirii faptelor, bărbatul a încălcat Ordinul de Protecție emis anterior față de acesta de către Judecătoria Buftea, pe o perioada de o lună de zile, respectiv de la data 31 iulie și până la 31 august 2020.

În urma probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din Otopeni, și ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecăria Buftea și respectiv în fata judecătorului de drepturi și libertăți, care a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Articolul precedentANALIZĂ | 15 judeţe din România unde trebuie aplicate urgent măsuri anti COVID-19
Articolul următorPremieră de senzație la Circul Metropolitan București: Povești cu Cai, Apă și Foc în plină vacanță!