Autoritatea Vamală Română organizează în București și Constanța concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor funcții publice de execuție vacante. Este vorba de 70 de posturi disponibile în București și în județele Ilfov, Prahova, Dâmbovița, Ialomița, Giurgiu și Constanța.

Dosarele de înscriere ale candidaților se depun, la sediul AVR din București și la sediul Biroului Vamal de Frontieră Constanța, până pe 27 iunie 2022. Dosarul poate fi depus, în copie legalizată, și prin poștă sau curier.

Concursul va consta în două probe – proba scrisă, ce este programată pe 8 iulie 2022 (ora 10:00) la sediul AVR și la Biroul Vamal de Frontieră Constanța, și proba de interviu, ce va fi stabilită în termen de maximum cinci zile lucrătoare după proba scrisă (pentru cei care obțin la proba scrisă punctajul minim necesar).

Articolul precedentTransportatorii amenință și ei cu proteste de amploare, după ce șoferii de rând au blocat benzinăriile
Articolul următorIlfov. Cod roşu de averse torenţiale, descărcări electrice, grindină pentru mai multe localităţi din judţeul Ilfov