Protest al sindicaliştilor din cadrul TAROM nemulţumiţi de faptul că administraţia companiei nu le aprobă majorarea salarială cerută, precum și de concedierile anunțate.

Ei nu exclud chiar declanșarea unei greve. Mitingul are loc astăzi la prânz, timp de o oră, în faţa sediului companiei din Otopeni, au anunțat sindicațiștii. 

Angajaţii operatorului aerian spun că vor o salarizare decentă şi că sunt trataţi cu superficialitate de conducerea companiei în timpul negocierilor Contractului Colectiv de Muncă.

„Aşa cum merg aceste negocieri, nu excludem apariţia unui conflict de muncă la nivelul TAROM, cu respectarea tuturor normelor impuse de legislaţia în vigoare, deoarece toate demersurile făcute de Sindicat încă de la începutul anului în privinţa majorării bugetului salarial cu un procent de 35% au fost tratate cu dispreţ de conducerea TAROM, Ministerul Transporturilor şi chiar Guvernul României, se tergiversează negocierea CCM prin stabilirea unor termene foarte lungi între şedinţe, se tratează cu indiferenţă Revendicările salariate transmise de Sindicat”, spun reprezentanţii sindicatului.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCreşte suprafaţa afectate de secetă – 70.562 hectare din 14 judeţe
Articolul următorDorin Iacob, despre scandalul de la Otopeni: Dați-l afară pe Mîndrescu, să vedem dacă îl susține SRI