Unul dintre liderii temutului clan Sadoveanu a fost ucis, în SUA, după ce a fost împușcat în cap de un alt interlop provenit din România. Bărbatul era urmărit internațional de autoritățile din România încă din 2018, după ce fusese condamnat, definitiv, pentru tâlhărie, dezvăluie Gândul.ro.

După moartea violentă a lui Emi Pian, a venit rândul unui alt lider interlop să-și piardă viața ca urmare a unor reglări de conturi. Este vorba despre Aurel Trandafir, zis Alișor, fiul lui Ion Trandafir, liderul incontestabil al temuților Sadoveni, care își au „cartierul general” în orașul ilfovean Chitila.

Conform anchetatorilor români, Aurel Trandafir era urmărit internațional din anul 2018, când a fost condamnat, definitiv, la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie.

Bărbatul, cunoscut în lumea interlopă drept Alișor Sadoveanu, a reușit să fugă înainte ca magistrații să se pronunțe definitv și să ajungă tocmai pe teritoriul SUA, în Los Angeles. Acolo, Alișor s-a asociat cu alți răufăcători români, care, însă, evitau să comită infracțiuni cu violență, aspru pedepsite de autoritățile americane. Totuși, bărbatul ar fi intrat în conflict cu un alt interlop român, provenit din Buzău. Scandalul ar fi avut la bază o serie de neînțelegeri legate de împărțirea unor sume de bani. La un moment dat, după o dispută mai aprinsă, buzoianul a decis să rezolve problema în stil mafiot. Ca urmare, a scos pistolul și l-a împușcat în cap pe Sadoveanu, care s-a prăbușit secerat la pământ.

Acesta ar fi intenționat să împuște toate persoanele care erau de față, iar miza execuției mafiote ar fi fost o sumă de 200.000 de dolari. Sursele citate au afirmat că bărbatul a fost găsit în viață de medicii americani și a fost internat de urgență, însă a murit la scurt timp din cauza rănii extrem de grave.

Poliția și Jandarmeria Română au intrat în alertă

Vestea morții lui Aurel Trandafir, în vârstă de 42 de ani, s-a împrăștiat repede prin intermediul site-urilor de socializare, iar sute de interlopi din toată țara s-au înghesuit să transmită condoleanțe familiei îndoliate.

Mai mult, polițiștii ilfoveni au început deja să ia măsuri pentru a preveni un eventual priveghi la care să să participe un număr mare de persoane, așa cum s-a întâmplat în cazul morții lui Emi Pian.

În acest sens, polițiștii ar fi stat deja de vorbă cu familia celui decedat și a fost anunțată Jandarmeria Română, pentru a interveni în caz de nevoie.

Trupul lui Alișor Sadoveanu va fi repatriat în zilele următoare, iar costurile cu transportul sicriului din zinc, pe ruta Los Angeles-București ar costa în jur de 30.000 de dolari.

Ca o ironie, Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, este văr al interlopului Nat Mincă, cel considerat vinovatul moral pentru uciderea lui Emi Pian, în vara anului trecut.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentSincopele campaniei de vaccinare. Cum s-a ajuns ca sute de doze să fie distruse, iar oamenii să fie programați dintr-un județ în altul, din lipsă de seruri
Articolul următorBilanț coronavirus 26 ianuarie: 2.877 de cazuri noi, 97 de decese