Un dosar penal a fost deschis de polițiștii din Chitila după ce un adolescent a amenințat și agresat fizic o fată de 15 ani.

Polițiștii din Chitila au fost sesizați de către mama fetei cu privire la faptul că, pe 6 ianuarie, în jurul orelor 13:15, fiica sa, în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla la adresa de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, a fost agresată fizic de către un băiat, în vârstă de 15 ani, din orașul Chitila, fiind totodată amenințată de acesta, cu acte de violență.

Polițiștii din Chitila s-au deplasat  imediat la fața locului, pentru efectuarea de activități specifice din competență.

A fost solicitat un echipaj medical din cadrul SABIF, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar ulterior, partea vătămată a refuzat să fie transportată la spital.

Cu ocazia desfășurării activităților specifice la fața locului, polițiștii din Chitila au procedat la aplicarea formularului specific, însă nu au fost  întrunite cerințele emiterii unui Ordin  de Protecție Provizoriu, întrucât  minora și reprezentantul legal, s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu, rezervându-și dreptul de a solicita emiterea unui ordin de protecție, emis de către instanta de judecată.

Totodată, persoana vătămată a formulat plângere la sediul poliției din Chitila.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Chiajna, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 136. Supărare mare pe sindicaliștii din Poliție
Articolul următorCCR a decis că majorarea pensiilor cu 40% este constituțională