Traficul rutier va fi restricţionat, sâmbătă, pe o porţiune din Calea Victoriei, precum şi pe segmentele de drum care acced către aceasta, unde urmează să se desfăşoare evenimentul „Onor Armatei Române”.

Potrivit unei informări a Brigăzii Rutiere a Capitalei, sâmbătă, între orele 09,00 – 21,00, pentru buna desfăşurare a evenimentului, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei pe segmentul de drum cuprins între bulevardele Dacia şi Regina Elisabeta, cu asigurarea traversului auto la intersecţia cu Strada Ion Câmpineanu, precum şi a sensului de deplasare dinspre Strada Episcopiei către Strada Ştirbei Vodă. De asemenea, se va restricţiona traficul rutier pe sensul de mers dinspre Strada Luterană către Calea Victoriei.

Brigada Rutieră le solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă, să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor li se recomandă să circule doar pe trotuare şi se traverseze strada doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat.

AGERPRES

Articolul precedentFOSTUL DIRECTOR GENERAL DE LA CLUBUL RAPID, REŢINUT DE DNA