La data de 13 martie a.c., ora 02:17, un bărbat, de 22 de ani, din București, a condus un autoturism pe DN 6, în orasul Bragadiru, iar cand a ajuns la sensul giratoriu, situat la Km 13+600,  a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 34 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, care a indicat  o valoare de 0.75mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 22 de ani, acesta fiind totodată transportat la spital, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, și o valoare negative, pentru conducătorul auto, de 34 de ani.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea bărbatului de 34 de ani, care a fost transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.   

Polițiștii rutieri din Bragadiru au deschis un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice si vătămare corporală din culpă.

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentRaed Arafat le recomandă românilor să aibă în casă stocuri pentru DEZASTRE naturale – Precizări despre perspectiva RĂZBOIULUI
Articolul următorAleșii locali, acces la informații clasificate