Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Central și Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2) și Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, în cooperare cu inspectorii fiscali ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală – Direcția Generală Antifraudă Fiscală, au efectuat astăzi o amplă acțiune de control, la 25 de societăți, într-un complex comercial.

Astfel, au fost constatate 7 infracțiuni prevăzute de Legea nr. 84/1998 și o infracțiune de evaziune fiscală, prevăzută de Legea nr. 241/2005.

De asemenea, au fost confiscate 37.906 produse contrafăcute și indisponibilizate 8.513 articole vestimentare, în valoare de 551.205 lei.

Totodată, au fost confiscați 12.055 de lei.

La acțiune, s-a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentAcţiune a poliţiştilor şi inspectorilor antifraudă, într-un complex comercial, pentru combaterea evaziunii fiscale, fraudelor vamale şi comerţului cu produse contrafăcute
Articolul următorSubunitate de pompieri la Domnești