În cursul zilei de astăzi, polițiștii orașului Bragadiru, cu sprijinul colegilor de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat în cadrul unui dosar de urmărire penală, o percheziție, la domiciliul unui bărbat, din Domnești, bănuit de nerespectarea regimului materiilor explozive.

La percheziție, polițiștii ilfoveni au descoperit și indisponibilizat  cantitatea de 1000 kg articole pirotehnice, din categoriile F1, F2 și F3, pe care bărbatul, în vârstă de 51 de ani, ar fi urmat să le vândă publicului larg, din localitățile Clinceni și Domnești-Ilfov.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din Bragadiru, în cadrul dosarului de urmărie penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice, destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

La activități au participat luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Ilfov.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentMedicamente compensate cu 90% pentru pensionari. Guvernul aprobă astăzi majorarea plafonului de venituri de la 1 ianuarie
Articolul următorPensiile vor întârzia în luna ianuarie, anunță Poșta Română