O tânără de 21 de ani de cetățenie americană a fost victima unei infracțiuni de lipsire de libertate în România. Poliția a găsit-o în scurt timp după ce ambasada SUA a alertat autoritățile, într-una dintre locuințele fostului iubit al Biancăi Drăgușanu.

Surse judiciare au precizat pentru Ziare.com faptul că luni, 11 aprilie, poliția Ilfov a fost sunată de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că, la nivelul acestei instituții s-a primit o informație conform căreia, într-un imobil situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, o tânără în vârstă de 21 ani, Emma Aida Gabbey, cetățean american, este lipsită de libertate în mod ilegal.

În continuare, s-a relaționat cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.

În urma ultimelor verificări efectuate polițiști s-a stabilit că este posibil ca tânăra să se afle într-un imobil situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, care aparține fraților Tristan şi Andrew Tate, cetățeni britanici.

Tristan Tate este fostul iubit al Biancăi Drăguşanu.

Polițiștii au obținut două mandate de percheziție, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, de la instanță (Judecătoria Buftea), pe lipsire de libertate.

Mandatele sunt puse în executare de IPJ Ilfov.

Până la acest moment au fost găsite două victime, dintre care una semnalată de Ambasada SUA (de cetățenie americană). Victime ale posibilului trafic de persoane.

Tristan și fratele său Emory Andrew Tate, zis Cobra, s-au mutat în România, unde și-au cumpărat o vilă în Pipera.

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentMinistrul Agriculturii la Realitatea Plus. Prin schemele de sprijin urmărim ca cerealele să nu mai plece la export
Articolul următorDe la 1 iunie se majorează valoarea tichetelor de masă. Cât vor câștiga angajații în plus, pe lună