Au crezut ca scapa! Dar le-a venit randul! Călin Popescu Tăriceanu, Vlad Moisescu, Bogdan Olteanu, parte a sistemului ocult din România. Cine și de ce a creat ALDE? Șpăgi de milioane de euro si afaceri scandaloase de sute de milioane cu retrocedari! Deputatul fugar Cristian Rizea merge mai departe cu dezvaluirile  despre acesti privilegiati ai politicii romanesti. 

Romanii vor afla despre afacerile cu bani negri ale partenerului lui Ponta! Cum a fost adus la putere guvernul USL de Maior, Gabi Oprea, Ilie Sarbu, Dragos Dobrescu? Care a fost rolul partidelor balama construite de sistem pentru a controla puterea. Cum i-a negociat Ponta capul lui Crin Antonescu si apoi l-a injunghiat pe la spate! De ce a disparut Crin Antonescu din politica romaneasca? Tic tac! Romanii vor afla adevarul! Miercuri, de la ora 18, la Culisele statului paralel.

Articolul precedentKlaus Iohannis, după ședință de urgență la Cotroceni: Situația epidemiologică se agravează constant. Ne așteaptă o perioadă foarte dificilă
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 97. România, țara în care te omoară birocrația