Pensionarii cu probleme stomatologice din Ilfov depun dosarele la primării și, în câteva săptămâni, după ce se face selecția, pot încasa tichetele de 3000 de lei. 

Românii care au norocul să locuiască în judeţul Ilfov, vouchere pentru rezolvarea cariilor dentare. 
Pensionarii din Ilfov pot beneficia de un ajutor de 3.000 de lei însă sunt nevoiți să îndeplinească și câteva condiții, a explicat președintele Consiliului Județean Ilfov la Antena 3. 

”Avem câteva programe care cred că sunt unice în România pe care le derulăm. Unul dintre aceste programe, la care țin foarte mult, este ”Ilfovul zâmbește”. 

Le venim în ajutor cetățenilor cu o pensie mică, dar aici trebuie să fim atenți pentru că este posibil să fie nevoie să mărim pragul, pentru că în clipa de față este 1200 de lei și vom face niște analize și vom discuta și cu medicii stomatologi dacă putem să mărim pragul la pensiile sub 2000 de lei. 

Le oferim acestora un sprijin financiar de 3000 de lei pentru lucrări la stomatolog. Pensionarii depun dosarele la primării și cred că, în câteva săptămâni, după ce se face selecția, se pot adresa unui cabinet stomatologic care este în apropierea lor pentru a merge să își facă lucrările. Decontarea se va face direct la Consiliul Județean”, a mai spus Hubert Thuma. 

 

Sursa: Mediafax

Articolul precedentMinisterul Educației a revizuit lista cu școlile în pericol de prăbușire la un cutremur. Câte sunt din Ilfov
Articolul următorCresc bursele pentru elevii din România! Anunţul făcut de ministrul Educaţiei