CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru contractul de Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire pentru realizarea obiectivului de investiții: Amenajare sens giratoriu pe DN2, km 21+900 intersecție cu DC 29 km 9+800 localitatea Șindrilița, județ Ilfov.

Ofertantul desemnat câstigator în cadrul procedurii de achiziție publică este S.C. GLOBAL ROUTES EXPERT S.R.L. cu preţul de 145.410,00 lei fără TVA.

Durata contractului este de 150 zile, decurgând de la data de începere a contractului și cuprinde: 90 de zile pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate (Etapa I) și 60 de zile pentru elaborarea proiectului pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire (Etapa II).

Obiectivul general al contractului îl reprezintă implementarea de măsuri privind sporirea siguranței rutiere și a capacității de circulație în zona localității Șindrilița, județul Ilfov. Proiectul are ca scop realizarea unui sens giratoriu pentru fluidizarea circulației rutiere.

Un alt obiectiv urmărit este îmbunătățirea în ceea ce privește viteza de circulație pe DN 2, creșterea conectivității infrastructurii existente, creșterea siguranței rutiere precum și reducerea emisiilor poluante și a costurilor de operare.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorAlertă alimentară! 38 de magazine LIDL închise de ANPC din cauza neregulilor grave descoperite