La intersecția cu Strada Cristalului, Bragadiru din județul Iflov (în zona Strada Smârdan) ar urma să se construiască un nou pasaj rutier denivelat.

Totodată, Ministerul Transporturilor a lansat licitație pentru alte 5 pasaje rutiere pe drumurile naționale, anunță secretarul de stat, Irinel Ionel Scrioșteanu.

În zona Str. Cristalului, Bragadiru se va construi un nou pasaj rutier

Ministerul Transporturilor a transmis spre validare la ANAP (Agenția Națională pentru Achiziții Publice) documentațiile de atribuire pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și Proiect pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire pentru încă 6 pasaje rutiere pe drumurile din România, anunță secretarul de stat în M.T, Irinel Ionel Scrioșteanu, într-o postare pe Facebook.

Pentru Bragadiru, județul Ilfov, la solicitarea și în colaborare cu primarul Gabriel Lupulescu al acestui oraș, se va construi:

Pasaj rutier denivelat pe DN 6 (km 9+200) intersecție cu Strada Cristalului Bragadiru (zona Strada Smârdan). Localizare: orașul Bragadiru, județul Ilfov.

 

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentCod galben și cod portocaliu de ninsori și viscol, în weekend, în mare parte din țară
Articolul următor3 noi proiecte mici, dar importante pentru traficul rutier din Buftea, Ilfov. Apar două sensuri giratorii și un pasaj pietonal subteran