Roland Stănescu, fost fotbalist la Petrolul Ploieşti, FC Argeş și Dacia Unirea Brăila, s-a sinucis sâmbătă. Acesta s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari.

Roland Dedius Stănescu, în vârstă de 32 de ani, era cunoscut ca având probleme psihice, scrie News.ro, menționând că acesta nu mai era legitimat la niciun club începând cu anul 2019, când încheiase contractul cu Dacia Unirea Brăila.

“În jurul orei 15:38, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuinţe din localitate. Poliţiştii din Voluntari s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice din competenţă. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei. S-a relaţionat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la faţa locului pentru efectuarea de activităţi specifice. Cazul urmează să fie preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă”, a transmis IJP Ilfov.

“Roland Stănescu, fostul jucător al echipei noastre în perioada 2016-2017 (20 de meciuri jucate/11 goluri marcate), ne-a părăsit definitiv! Rămas bun, Roli! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!” este mesajul transmis de FC Petrolul Ploiești în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentAtenţionare de călătorie Republica Bulgaria – prevederi noi legale privind achiziţionarea taxelor de drum (TOLL) pentru mijloacele de transport marfă şi pasageri
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET. Întotdeauna puneți un strop de iubire și atenție în toate lucrurile pe care le faceți