La data de 20 iunie a.c., ora 08.50, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați, direct, de către doi bărbați, din comuna Cosoba, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, în noaptea de 19 spre 20 iunie a.c., au surprins mai multe persoane în timp ce încercau să pătrundă în locuințele acestora.

În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că, în noaptea de 19 spre 20 iunie, mai multe persoane necunoscute ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței celor doi bărbați, de unde ar fi încercat să sustragă un autoturism și anumite bunuri, iar în momentul în care au fost surprinși, aceștia au fugit.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind trei tineri, de 17,19 și 22 de ani, din orașul Buftea, județul Ilfov.

La data de 27 iunie a.c., aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar, astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale cu propuneri procedurale.

Articolul precedent„Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic” – Poliția, în alertă maximă după primirea mesajului
Articolul următorUn camion românesc a ars parțial pe drumul Ruse-Byala, altul s-a răsturnat pe câmp