La 14 august a.c. în urma probatoriului administrat, polițiștii orașului  Popești Leordeni au dispus reținerea pentru 24 de ore față de 2 bărbați, ambii de 20 de ani,  bănuiți de comiterea fapte de furt calificat, iar în cursul zilei de astăzi, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

În fapt, polițiștii din Popesti Leordeni au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 13/14 august a.c., persoane  necunoscute, prin forțarea sistemului de asigurare de la rezervorul unui autocamion, parcat pe DNCB, în fața unei societăți comerciale din Popești Leordeni,  au sustras cantitatea de aproximativ 300 litri motorină și, de asemenea,  au încercat să sustragă motorină și din rezervoarele altor 2 autocamioane, parcare în apropiere.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii au identificat cele 3 persoane, care sunt bănuite de săvârșirea infracțiunilor sesizate și au depistat 2 dintre acestea, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii faptelor sesizate.

De asemenea, se efectuează activități pentru depistarea celei de a treia persoane și întregirea probatoriului în cauză, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentSăptămână decisivă pentru angajații de la stat. Salariile bugetarilor ar putea crește cu până la 50%
Articolul următorÎncep lucrările la Lotul II Nord al A0