Polițiștii au depistat, ieri, în jurul orei 13.00, pe strada Gării, din municipiul Giurgiu, un bărbat de 35 de ani, din orașul Bragadiru, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive. 

 Deoarece șoferul avea o stare psihofizică agitată s-a efectuat testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Giurgiu pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe psihoactive. 

 În urma verificărilor, s-a constatat faptul că autoturismul era radiat din circulație de autoritățile Italiene, la data de 11.10.2019. 

 În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui autovehicul neînmatriculat. 

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentDecizie de maximă importanță a CCR: internarea obligatorie și detașarea medicilor SUNT CONSTITUȚIONALE
Articolul următorSpovedania lui Rizea continuă la Realitatea PLUS: Dezvăluiri incendiare din dosarul MICROSOFT. Coldea i-a zis lui Ghiță, după audieri, că e IUDA