Proiect inovator realizat de unul dintre cei mai tineri și îndrăzneți membri ai echipei Realitatea PLUS. Este vorba despre un start-up pus la punct de Costin-Andrei Zamfira, care își propune să ajute dezvoltatorii imobiliari din București. Andrei, care acum este student, nu este la prima realizare. Are în palmares mai multe rezultate de excepţie atât în domeniul informaticii, cât și în lumea afacerilor. 

Piața imobiliară din Capitală e în continuă creștere, așa că ideea colegului nostru vine în ajutorul tuturor dezvoltatorilor. Cum?

„Am reușit să combinăm cele mai bune și mai avansate tehnologii de pe piață. Am combinat hărțile 3D cu modelele lor de clădiri 3D și am reușit să dezvoltăm un produs care ajută dezvoltatorii imobiliari sau firmele care își doresc să înceapă un nou proiect. Oferim un scor fiecărui teren în parte, în funcție de cerințele clientului”, spune Costin-Andrei Zamfira.

Pentru fiecare teren scos la vânzare sunt evidențiați indicatori cheie, printre care traficul din zonă, gradul de poluare, dar și disponibilitatea locurilor de parcare.

„Am fost surprinși pentru că și celelalte proiecte au fost interesante însă, cum au spus și prezentatorii, noi am reușit să ne evidențiem puțin mai mult față de restul participanților”, mai spune Andrei Zamfira.

Nu e singurul concurs câștigat de Andrei. Acum doi ani, el a mai dezvoltat un proiect „business to business” în care algoritmi artificiali preziceau acțiunile de la bursă.

Acum, împreună cu ceilalți membri ai echipei, Dobre Florian-Robert, Ungureanu Andrei-Liviu și Albăstroiu Dragoș, Andrei a participat la Ediția a cincea a evenimentului Smarthack, și, deloc surprinzător, a câștigat primul loc cu o idee care poate inova lumea imobiliară. 

Articolul precedentVIDEO Cristian Rizea, detalii despre cum a primit președintele Igor Dodon bani de la oligarhul Vladimir Plahotniuc
Articolul următorCulisele statului paralel – Ce influență are cuplul Ponta-Ghiță la Chișinău prin atotputernicul Plahotniuc