Pe 18 iulie a.c., în jurul orei  22:28, polițiștii rutieri din Măgurele au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 47 de ani, domiciliat Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, din direcția comunei 1 Decembrie 1918 către strada Mihai Eminescu iar în urma verificărilor cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea brobelor biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din Măgurele, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

Pe 19 iulie a.c., în jurul orelor 01:04 polițiștii de ordine publică din Măgurele au depistat în trafic un bărbat, domiciliat Ilfov, în timp ce conducea pe strada Ungureni, din comuna Jilava, un autovehicul, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că susnumitul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.         

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri din Măgurele, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentÎn ultimele 24 de ore, aversele au produs inundații în 29 de localități din 12 județe
Articolul următorROMÂNIA ÎN REALITATE, invitat EMILIAN IMBRI