Un tânăr din orașul Buftea, județul Ilfov, este cercetat de polițiștii giurgiuveni după ce a fost depistat conducând autoutilitara pe Drumul Național 5A, având permisul de conducere suspendat.

Sâmbătă, 18 iunie a.c., ora 12.25, în timpul unei acțiuni pe linie rutieră, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni au depistat și oprit in trafic, pe Drumul Național 5 A, în localitatea Adunații Copăceni, județul Giurgiu, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 32 ani, din orașul Buftea, județul Ilfov.

Cu ocazia verificării documentelor de identitate și ale autovehiculului tânărul a prezentat doar asigurarea obligatorie a autoutilitarei, precizând polițiștilor că restul documentelor nu se află asupra sa.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că dreptul de a conduce al bărbatului figurează cu restricții – suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat”.

 

Articolul precedentBacalaureat 2022 – Proba scrisă la Limba și literatura română
Articolul următorCazul Șercan – de la Fecioara Emilia la deontoloaga de serviciu. Tratat despre lipsa bunului simț. Până unde poate merge perversitatea? IMAGINI ȘOCANTE cu „profa porno”