Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că sâmbătă dimineață nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 București – Pitești, A3 București – Ploiești, DN 1 București – Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Pe A2 București  – Constanța, se circulă în coloană de la ieșirea din Capitală către  zona lucrărilor la rosturile de dilatație, de la kilometrul 14 (localitatea Cernica, județul Ilfov), unde este restricționată circulația pe prima bandă și pe cea de urgență. Pe restrul tronsonului de autostradă, traficul se desfășoară în condiții de fluență.

Tot pe Autostrada A2 București-Constanța, se desfășoară lucrări de reparații la partea carosabilă pe tronsonul kilometric 64+700 metri – 71+500 metri (Lehliu Gară – Dor Mărunt, județul Călărași) și între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), unde circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să adapteze viteza condițiilor de trafic și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație, mărind distanța de siguranță între vehicule.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentRelaxare restricții. Ce se întâmplă, de astăzi, cu sălile de fitness
Articolul următorA început Maratonul de vaccinare de la Buftea